Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Όπου συνεργασία και αλληλεγγύη εκεί το όραμα!



Οι Προϊσταμένες και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των τεσσάρων νηπιαγωγείων του  Πολυκάστρου στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», που προβλέπει δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών σε κοινωνικά ζητήματα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενισχύσουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Αποφασίστηκε σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής 38ης Περιφέρειας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των νηπιαγωγείων η διοργάνωση 4ήμερης Χριστουγεννιάτικης Προσφοράς  στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου, από τις 1 έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2014, όπου θα συλλέγονται παιδικά ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια και παιδικά βιβλία για να δοθούν στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου, όπου θα τα προσφέρει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους γονείς και σε όσους ενδιαφέρονται, να φέρουν στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου ή στα νηπιαγωγεία τους, παιδικά ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια, παζλ και παιδικά βιβλία που δεν χρησιμοποιούν πια, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η συγκέντρωση των παραπάνω θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες στο Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας (17:00-19:00) και κατά τις ώρες προσέλευσης των νηπίων (8:00-8:30 π.μ.) στα σχολεία από τη Δευτέρα 1/12/2014 έως και την Πέμπτη 4/12/2014.
Την Παρασκευή 5/12/2014 το σύνολο των πραγμάτων που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ που θα αναλάβει τη διάθεσή τους.

Εκτός από τη διοργάνωση του 4ημερου προσφοράς, τα συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία έφτιαξαν ραδιοφωνικό σποτάκι , που θα παίζεται στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο κοινοποιήσαν στο you tube το πρότζεκτ  και το διαδίδουμε σε όσους γνωστούς έχουμε στο Πολύκαστρο και όχι μόνο…(Μπορείτε να μας διαφημίσετε κι εσείς!!)
Ακόμη, δημιούργησαν  χριστουγεννιάτικα στολίδια για να τα προσφέρουμε στο Σύλλογο , σε όσους θα έρθουν για να προσφέρουν… Ένα μικρό ευχαριστώ από τους μαθητές των νηπιαγωγείων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου